Personal leadership

“Say what you do, do what you say.”

“Mensen inspireren om op authentieke wijze hun dromen en ambities na te jagen zodat we samen leeromgevingen creëren waarin mensen eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen om optimale impact te bereiken.” Dit drijft onze coach op het gebied van persoonlijk leiderschap in zijn activiteiten als persoonlijke coach en mentor van managers, ondernemers, internationale studenten en topsporters. Dit sluit perfect aan bij datgene waar DV Coaching voor staat: mensen begeleiden om optimale energie, zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren.

Samen met u kijken we naar de oplossing die het beste bij u past. We stellen ontwikkeldoelen op en gaan aan de slag op de voor u relevante domeinen. Wij hebben experts voor u beschikbaar in de domeinen Persoonlijk leiderschap, Strategisch leiderschap, Purpose-driven leiderschap, Coaching, Strategie, Talentidentificatie en Talentontwikkeling. Hieronder vindt u een concreet voorbeeld van wat u kunt verwachten wanneer u bijvoorbeeld een traject kiest met betrekking tot Persoonlijk leiderschap. Uiteraard zijn wij graag bereid een en ander toe te lichten in een vrijblijvend introductiegesprek.

Persoonlijk Leiderschap

In onze persoonlijke coachtrajecten helpen we u een antwoord vinden op de vragen: Wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken? In een vrijblijvend introductiegesprek stemmen we de wederzijdse verwachtingen af en gaan we op zoek naar uw specifieke coachbehoeften. Vervolgens maken we een voorstel voor een maatwerktraject om helder te krijgen wat u drijft, waar u naartoe wilt en welke acties ervoor nodig zijn om dit te bereiken. Op doelgerichte én empathische wijze helpen wij u in uw ontwikkeling naar optimaal persoonlijk leiderschap. Vervolgens kunt u dat in alle gebieden van uw leven omzetten in acties die u dichter bij uzelf brengen en houden. Zo leert u beter voor zichzelf zorgen én meer impact te creëren op uw omgeving.

Persoonlijk Leiderschap

Een greep uit de tools die we inzetten om u te helpen op authentieke wijze uw ambities waar te maken (allen gefundeerd op academische literatuur, getest in de praktijk, af te stemmen op uw specifieke context en persoonlijkheid en gericht op meer vitaliteit in de toekomst):

1

Why Discovery

Een traject van WHY discovery: Wat drijft u in al uw activiteiten, wat is de bron van uw passie en inspiratie? Waarom staat u ’s ochtends eigenlijk op uit je bed? Welke bijdrage levert u en welke impact heeft u op anderen? We gaan op zoek naar uw WHY en vervolgens maken we de uitvoering hiervan concreet met behulp van het in kaart brengen van je HOWs. Die kunnen vervolgens als een filter voor je beslissingen gaan dienen.
&

Mission Statement

Het ontwerpen van een persoonlijk MISSION STATEMENT. Op basis van welke waarden gaat u uw beslissingen filteren? En welke gevolgen heeft dat voor uw doelen op korte en lange termijn? En op uw keuzes ten aanzien van TIME MANAGEMENT? Welke winst kunnen we hier in uw dagelijkse praktijk mee behalen?
&

Growth Mindset

Verbeteren van de combinatie Interne locus of control, Intrinsieke motivatie, en Groei mindset om op autonome wijze uw kwaliteiten in dienst te stellen van uw passie. Dit leidt tot een hogere mate van zelfeffectiviteit en aanpassingsvermogen om zodoende op lange termijn betere prestaties te boeken.
Schrijf u nu in voor een vrijblijvend introductiegesprek. Hierin stemmen we de wederzijdse verwachtingen af en gaan we op zoek naar uw specifieke coachbehoeften. We gaan op zoek naar absoluut maatwerk en coaching die volledig is afgestemd op uw persoonlijkheid, behoeften en doelstellingen.

Erik Lenferink

"Het Personal Trainingstraject van Davy heeft voor mij erg goed gewerkt, ben normaal niet echt een sportschooltype maar door zijn nuchtere benadering heeft hij me toch aardig in beweging gekregen. Hij daagt uit en is flexibel wanneer het nodig is, op een manier waardoor je blijvend resultaat kunt behalen."

Shari Vermeulen

"Topcoach en broertje! Vanaf jongs af aan heeft Davy al passie gehad voor sporten. 2 jaar geleden is hij mede-eigenaar geworden van Prime Gym en sindsdien heeft hij erg veel geleerd in dit vak. Hij is jong, energiek, ambitieus en doet zijn uiterste best om je aan je doelstellingen te helpen. Dankzij zijn hulp ben ik uiteindelijk 15 kilo afgevallen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!"

Maartje Vaessen

"Davy, een geduldige, gedreven en gepassioneerde trainer. Beschikt over veel kennis. Stelt je op je gemak en helpt je leren kijken naar je valkuilen. Hij benadert je positief waardoor je niet gepusht voelt om te komen sporten. Daardoor blijft het leuk en ben je ook dus echt zelf gemotiveerd om te gaan. En dat is het allerbelangrijkste, want je doet het uiteindelijk voor jezelf! Om gezonder, fitter en misschien slanker te worden."

Sanne Vaessen

"Ik kwam binnen met het idee dat de sportschool niks voor mij zou zijn. Maar Davy nam dat gevoel weg door alles geduldig uit te leggen en herhaaldelijk voor te doen. Hierdoor neemt mijn zelfvertrouwen toe en vind ik het zo fijn dat ik wil blijven sporten bij Davy. Het is echt een topper!"

Lauren de Gruiter

"Davy als coach,

Trainer met humor, gaan voor 200%, goede begeleiding op alle gebieden wat betreft een gezonde levensstijl…. En goede resultaten! Wat voor mij betekende… -20 kilo in een aantal maanden…. Een fit en gezond lichaam en weer happy door het leven gaan! Daarna heeft Davy me super goed begeleid tijdens de volgende stap… meer spieropbouw en een sterker lichaam!"

Mats Raijmakers

‘’Ik ben bij Davy gestart om zo weer wat fitter te worden, de samenwerking met Davy ervaar ik als zeer positief. Ik ben veel fitter en voel mijzelf veel beter dan toen ik begon met de personal training. Ik krijg goede ondersteuning tijdens de training maar daarnaast ook met betrekking tot voeding. Tevens kan ik altijd bij hem terecht met vragen. Naast dat ik mijzelf fitter voel heb ik ook enorm vele plezier in het sporten met Davy.’’

Harm van der Velden

Via kennissen zijn we terecht gekomen bij Davy voor een personal training traject. Zij hadden enorme mooie resultaten behaald en dit wilden we voor onszelf ook bewerkstelligen. (Zou het deze keer dan toch eens lukken?!) Feitelijk moet ik voorop stellen dat personal coach de lading wellicht beter dekt dan personal trainer. Na een intake gesprek waarin onze eigen persoonlijke doelen uitgebreid zijn besproken heeft Davy ons intensief begeleid. Niet enkel het sporten kwam hier aan bod, maar we hebben ook enorm veel tools aangereikt gekregen mbt juiste/gezondere voeding en lifestyle. Ik noem hier expliciet "tools", omdat je jezelf een gezond voedingspatroon aanleert en je dus zelf leert en bepaalt hoe dit er voor jou uitziet. Daarnaast is Davy zeer begaan met de voortgang en wordt je hierin enorm gemotiveerd door hem. Focus ligt hierbij voornamelijk op het borgen van duurzaamheid. Het uiteindelijke doel is dan ook om na het peronal traject door te pakken, en niet terug te vallen in oude patronen.

Get
in
Touch

Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Contactgegevens

l
Davy@DV-Coaching.com
v
+31 (0) 6 36 59 92 87

8 + 12 =