Lifestyle Coaching

DV Coaching begeleidt mensen om optimale energie, zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren. Wij helpen u zich te ontwikkelen op mentaal en fysiek vlak zonder dat uw sociale leven er onder lijdt. Dankzij onze Lifestyle coaching voelt u zich vitaler, waardoor u nog meer kunt blijven genieten van een rijk sociaal leven.

Wij bieden lifestyle coaching aan voor individuen die vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen op het gebied van krachttraining. 
U wordt achter de schermen begeleid door een van onze professionele coaches. 

Naar aanleiding van een intake-formulier en kennismakingsgesprek ontwerpen we een op maat gemaakt programma dat afgestemd is op uw persoonlijke doelstellingen. Op basis van wat er zich in de praktijk voordoet, blijven wij uw programma aanpassen zodat u uw doelstellingen ook daadwerkelijk gaat behalen. Zo maken we een op maat gemaakt trainingsschema, waarna we uw progressie in trainingen blijven monitoren.

Daarnaast maken we een voedingsinventarisatie op basis van uw lichaamslengte, gewicht, leeftijd en activiteitenniveau. Op basis van deze gegevens maken we een voedingsadvies op maat in relatie tot uw individuele doelstellingen. We begeleiden u vervolgens bij de implementatie hiervan in uw dagelijkse praktijk. Er wordt fanatiek aan uw doelstellingen gewerkt, uw gewichtsregistratie wordt bijgehouden en u wordt online/offline begeleid middels lifestyle coaching zodat uw vitaliteit niet alleen op korte, maar ook op lange termijn een flinke boost krijgt.

Mogelijkheden Lifestyle Coaching 

1

Offline pakket (maandelijks opzegbaar)

* Kennismakingsgesprek: individuele doelen stellen, programma uitleg, huidplooimeting en voedingsinventarisatie;
* Een up-to-date trainingsprogramma en voedingsschema op maat
* Lifestyle & Mindset coaching: twee persoonlijke coachsessies per maand, inclusief één huidplooimeting per maand
* Mogelijkheid om maandelijks een online coachmoment (email) te hebben op het gebied van voeding.

&

Online pakket (maandelijks opzegbaar)

*Kennismakingsgesprek (Skype): individuele doelen stellen, programma uitleg en voedingsinventarisatie
* Een up-to-date trainingsprogramma en voedingsschema op maat
* Voeding, Lifestyle & Mindset coaching: één online coachmoment per week (email) voor al uw vragen ten aanzien van uw traject en ervaringen in de praktijk.

Schrijf u nu in voor een vrijblijvend introductiegesprek. Hierin stemmen we de wederzijdse verwachtingen af en gaan we op zoek naar uw specifieke coachbehoeften. We gaan op zoek naar absoluut maatwerk en coaching die volledig is afgestemd op uw persoonlijkheid, behoeften en doelstellingen. 

Get
in
Touch

Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Contactgegevens

l
Davy@DV-Coaching.com
v
+31 (0) 6 36 59 92 87

5 + 11 =